Что нового?
Welcome

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Консультація щодо спільної опіки

Регистрация
22 Май 2024
Сообщения
20
Баллы
1
Привіт! Ми з колишньою дружиною плануємо спільну опіку над нашими дітьми, але виникає багато питань щодо розподілу часу і обов'язків. Хто може порадити адвоката, який допоможе знайти оптимальне рішення для всіх?
 
Регистрация
22 Май 2024
Сообщения
16
Баллы
1
Привіт! Можу порекомендувати вам звернутися до сімейного адвоката Малика Олександра Володимировича. Він спеціалізується на таких справах і має великий досвід у знаходженні оптимальних рішень щодо розподілу часу та обов'язків між батьками. Він допомагає створити детальний план опіки, враховуючи всі нюанси й потреби дітей, що дозволяє уникнути конфліктів і забезпечити стабільність для малюків. Адвокат з розлучення https://www.simeinyi-advokat.com.ua/service/advokat-z-rozirvannia-shliubu/ Малик Олександр Володимирович надасть вам професійну юридичну підтримку, допомагаючи знайти компромісні рішення і забезпечити найкращі умови для вашої спільної опіки. Його знання і досвід дозволять вам впевнено пройти через цей процес, зберігаючи добрі стосунки та забезпечуючи добробут дітей.

logo.svg
 
Яндекс.Метрика
Сверху